Van ilyen "pucoló" program?
Sziasztok. Az lenne a kérdésem hogy van-e olyan "pucoló" program, amivel a régi driver maradványokat és egyéb nem kellő fájlokat ki tudom-e törölni a rendszer meghajtómról?
Sajnos kéne ott a hely és láttam hogy valami Driverstore mappa a system32-be 18gb. Ahogy elnéztem a legtöbb fájl és a legnagyobbak is akkori dátumúak mikor az amd driver-em frissítettem. Szóval elősdlegesen ilyen program érdekelne ami az ilyen "visszamaradt" szemeteket törli a gépemről.

Köszönöm a válaszokat. Sorba veszem őket.
1. Sajnos ezek a programok nem úgy képesek erre ahogy én gondolom. Nem pár száz megabit-ről lenne szó. több mint 10gb pucolnivaló lenne.
2. Hahaha, nagyon vicces vagy ám. ;)
3. Van ilyen win7-re is? Vagy ezt tudom win7-en is alkalmazni?
Nos sikerült közben megoldást találnom. 3. válaszoló válasza alapján találtam 1 olyan programot aminek a neve: Driver Store Explorer. Ennek a programnak a segítségével elértem azt amit akartam. 15gb helyet sikerült felszabadítanom.
Akinek hasonló gondja lenne netán a jövőben bátran használja ezt a programot(csak ésszel persze).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!