Vettem egy laptopot előre telepített windows 10-zel. Ha telepítek rá linuxot, utána vissza tudom tenni az eredeti win 10-et? Kódot nem kaptam, előre aktiválva volt.
Igen, vissza tudod tenni a windows-t. Ha gyári, akkor még aktiválja is, de csak abban az esetben, ha ugyanazt a kiadást teszed fel.
Én azt nem értem, hogy minek vettél windows-os laptopot, ha linuxot akarsz futtatni rajta. A windowsos laptop eleve 30k-val több, mert az OS-t is kifizeted. Ennyi erővel egy jobb laptopot is vehettél volna.
Egyébként jól fogsz járni a linuxszal, hacsak nem a legújabb játékokkal akarsz 0-24 játszani, de szöveget szerkesztenél, táblázatot kezelnél, zenét hallgatni, videókat lejátszani, videót szerkeszteni, képeket, zenéket szerkeszteni, modellezni, programozni akarsz és beéred a kissé régebbi 2015 alatti játékokkal, amelyekre jó eséllyel van linux verzió is, illetve nem akarod állandóan karbantartani a rendszert, a teleszemetelt spames, tempes fájlokat ürítgetni, lemeztöredezettség-mentesíteni, akkor a Linux tökéletes választás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!