HSP Red Phoenix oprendszerről vélemény?
Nézd meg a Youtube csatornáját, szó sincs arról, hogy magyar fejlesztésű oprendszer.
Csak egy speciális kiegészítés a hivatalos Win 10 pro-hoz. Több helyen hangsúlyozza is.
Az már egy másik kérdés, hogy véleményem szerint nagyon jó amit csinál, sok kezdő felhasználó nyűgjét megoldja.
Minden tiszteletem neki.
Végig nem néztem, mert nem bírtam. Én szeretem a retró cuccokat, de ilyen mennyiségben és a geocities-t idéző "design"-nal azért igazán sok(k) volt.
Mindenkinek szíve-joga használni ilyen tweak cuccokat, bevallom én inkább annak örülnék, ha a Win10-ben még meglévő Win7/XP elemek is végleg eltakarodnának már, nemhogy visszatérjenek, soha nem engednék ilyesmit a gépem közelébe sem.
Szóval én semmi jót nem tudok róla elmondani, rosszat meg nem akarok.
Szia! Én 2020 márciusa óta használom és azt kell mondjam hogy ez egy nagyon jó rendszer, gyors és az idegesitő dolgok kivannak belőle véve!
És ahogyan a videóban is elmondja Ernő, alapból a phoenix nem települ XP-s, WIN 7-es témával, mindenkinek szive joga hogy hogy állitja be a rendszerét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!