Twich , fiókom hitelesítésével kapcsolatos probléma? Mit lehet ilyenkor tenni?
Észrevettem , hogy nagyon sok twich streamernél (akiket én is követek) be van állítva a chaten , a "csak hitelesített felhasználóknak" mód. Ebből kifolyólag úgy döntöttem , hogy én is hitelesített felhasználó leszek. A probléma , viszont az , hogy nem kapom meg a kódot , amivel hitelesíthetném a fiókomat. Néztem e-mailben , valamint a telefonszámomon lévő üzeneteket is megnéztem , de sehol semmi.... Ezt sokszor is újrapróbáltam , de semmi reakció. Rá pár napra (heves próbálkozások után) írtam a twich supportnak evvel kapcsolatban. A válasz egy automatikus üzenet volt , ami azt tartalmazta , hogy dolgoznak a problémán , és hogy remélik , hogy elégedett vagyok velük.... Ez volt másfél hónapja. Azóta többször is próbálkoztam , valamint írtam a twichnek , de mindig ugyan azt az üzenetet kapom válaszul , ami semmit nem segít... Így jelenleg lényegébe nem tudom érdemben használni a twichet.
Mit lehet ilyenkor tenni?
A válaszokat előre is köszönöm!

Szia!
Nem , még most sem jó :D.
Egy időben felhagytam a twich nézésével , de mostanában visszatértem. Gondoltam kiemelem a kérdést , hátha...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!