Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért teszi tönkre a Xiaomi a...

Miért teszi tönkre a Xiaomi a telefonjait a MIUI rendszerrel?

Figyelt kérdés

Nekem is Xiaomi telefonom van, de szerencsére pont egy olyat választottam, amin normális Android van.

Csak később tudtam meg, hogy a telefonom gyártása előtti időszakban MIUI-Android keverékeket tettek rá.

Nemrég azt is megtudtam, hogy nem csak előtte, hanem utána is MIUI-s telefonokat adtak ki.

Miért csinálja ezt a Xiamomi? Szerintem egy csomó ember azért nem vesz meg egy Xiaomi telefont, mert nem Android van rajta.

Biztos vannak olyanok is, akik a MIUI-t szeretik a legjobban, de nem túl gyakori az ilyen ember (kivéve Kínában).

(Bocs, ha tévesen adtam meg valailyen adatot, a tudástáram nem tökéletes. Azt se tudom, hogy a legújabb telefonjaikra tiszta MIUI-t raknak vagy valamilyen keveréket, csak annyit tudok, hogy tesznek bele MIUI-t is.)

2021. ápr. 25. 04:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Amúgy hol van benne reklám??

Én csak az appletöltés utáni ellenőrző képernyőn láttam, sehol máshol.

2021. ápr. 25. 19:58
 12/13 anonim ***** válasza:
Aki használ gyári MIUI appokat, az találkozik vele, de főleg Kínában ahol nincsenek EU szabályozások, ott tele tudják pumpálni reklámokkal a felületet.
2021. ápr. 25. 21:02
 13/13 anonim ***** válasza:
Na, én azokat nem használom.
2021. ápr. 25. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!