Miért veszik meg az emberek 100 ezer forintért például a Samsung telefonjait, amikor Xiaomi vagy a Huawei fele ennyiért nyújta ugyan azt a teljesítményt, stabilitást, támogatottságot?
Tényleg benne van az amit az előző ír. "Olyat vegyél mert az jó". Én is megkaptam akár Nokiám akár Oneplusom volt, hogy "De miért nem vettél valami normálisat, mondjuk Samsungot".
Bár azt azért tegyük hozzá a Samsung csúcs telefonjai elég jó szintet képviselnek, még ha drágábbak is.
Na meg ugye kinek mi. Például haverom a második Xiaomit fogyasztja el amióta nekem Oneplus 3T van. Meg is kaptam tőle, hogy bezzeg neki feleannyiba se került. Csak mire én lecserélem ugyanott leszünk árban.
Inkább 10 ezres plázafon menjen a kukába,mint egy 100 ezres 'márka'...
A 25-30 ezres telefonok se rosszabbak, mint a 'márka'...
Ki és mire használja?!Mik az igények.Számoma: 1.Ár,2,kijelző 3.Tudás 4.Aksi De jelenleg 2 telóm van:15ezres navon,plázából és egy 5,5" Homtom ...
1. Xiaomi Redmi Note 4-et használtam 4,5 hónapig, úgy gondoltam én is, hogy jó lesz átlagfelhasználásra, de nagyon hiányzott a mindig aktív kijelző, a kiváló minőségű kamera, a tiszta videó hangminőség, a könnyen kézbe fogható telefon, a gyorstöltés. Idegesített, hogy zsebben a XRN4 zenelejátszó magától kikapcsolt, az értesítő ledje kis pötty, alig lehet látni.
Ezért Samsung S7-re váltottam, egyedül az akksija ennek 2-3 napot bír, a Xiaomi 1 hétig is kihúzta.
2. Ha abból a szempontból nézzük, hogy a Samsung mennyi ideje van a piacon és a Xiaomi, akkor nem kérdés, hogy miért is választják a Samsungot-> bizonyított, az első Samsung LED 23" monitorom már 7 éves és még mindig tökéletes képet ad. Régi bejáratott márkanév.
3. Felső kategóriás Samsungot nem csoda, hogy veszik, de az alsó-és középkategóriás Samsungok már nem ütősek szerintem, és itt lép be a Xiaomi Redmi sorozat, bár Magyarországon még mindig lassan terjed.
Huawei-ről nincs véleményem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!