Cynder33 kérdése:
Szerintetek milyen telefont érdemes most venni?
Figyelt kérdés
Nagyon szemezgetek a Sony Xperia XA ultrával de nyitott vagyok más telefonokra is.2018. júl. 23. 16:46
1/6 anonim válasza:
Mindenkinek más a preferenciája, nekem az Iphone SE jött be, mert a kényelmes hordozhatóság, biztonságos, etikus oprendszer a fontos (az Android a felhasználók minden tevékenységét profilozza/kémkedi, azt hirdetőknek értékesíti).
2/6 anonim válasza:
Szerinted a crapple nem ugyanezt csinálja? No comment.
Az XA Ultra már 2 éves modell, felejtsd el. A körömpiszok tárhelyével együtt.
4/6 anonim válasza:
Mennyid lenne rá?
Ár nélkül nehéz ajánlani.
5/6 anonim válasza:
én más gyártótól vennék telót , mert a sony hiába rak fel bele akár hány megapixelt ha a szenzorok nem jók és ezáltal a gép kb iPhone 5s minőség, ami nem mai darab.
Meg hát attól is függ h mennyit szánsz rá.
Én jó magam iphones vagyok. ( de ez lényegtelen)
6/6 anonim válasza:
"a sony hiába rak fel bele akár hány megapixelt ha a szenzorok nem jók és ezáltal a gép kb iPhone 5s minőség"
Egyrészt a kérdésben említett modell sem mai, ráadásul középkategóriás darab. Ellenben az i5s-el. Azon kívül tippelj abban milyen szenzor van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!