Melyik telefont érdemes venni 55-60 ezer forint környékén?
Telefont szeretnék vásárolni, legjobban a Huawei jön be nekem, van is tőlük egy telefonom, de már két éves, így elavult. P9 Lite 2017-et, illetve az erősebb, de drágább Honor 9 lite-ot nézegettem. Melyik lenne a jobb választás?
Javasolhattok más Huawei készülékeket vagy egyéb gyártótól származásúakat.
A válaszokat előre is köszönöm!
huaweiből csak a felső kategóriás telók jók.
az ilyen alsó-közép kat.-okat nem is frissítik.1-2 év alatt jön talán 3 frissítés és dobják azt a típust..
nézz szét a xiaomi körül.
jönnek majd azok a kérdések, hogy mire kell a telefon?
mert akkor nem mindegy az akkuidő, kijelző méret, tárhely bővítés, sim kártya szám opció stb.
Köszönöm a választ!
Csak átlagos napi használatra kell a telefon, napi 1 óra buszozás közbeni internetezés, közösségi alkalmazások használata. Én eddig alsó kategóriás Huawei Y5II-t használtam és semmi gondom nem volt vele, csak már nagyon kevés a mai igényekhez.
50-60.000?
Mondjuk mindenképp új telefont vennék, mert akkor te vagy az első tulaj, nem lesz belőle később "szívás".
Iphone-hoz ez az összeg kevés.
Vagy Samsung J széria, az a belépő vagy valamilyen Xiaomi-t vennék.
Vagy egy Sony L1-et, az 16 GB-os telefon 2 GB rammal, nekem is van egy ilyen, csak ajánlani tudom, bár a tárhely az elég kevés, de végülis jó.
Köszönöm a válaszokat!
Teljesítményben maradnék a Honor 9 Lite-nél,de feltűnt, hogy van egy Huawei Y7 Prime 2018 nevű telefon. Melyik lenne a jobb? Szerintetek 70.000Ft-ért megéri a Honor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!