Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Szövegszerkesztésben van...

Szövegszerkesztésben van ilyen lehetőség?

Figyelt kérdés

Hogyan kell úgy megírni egy szöveget, hogy a kihagyott, pontozott

helyre mindig más szöveg kerül,de a megírt szöveg nem csúszik el?

Mint pl. egy kérőív, ahová a kijelölt helyre mindenki beírhat valamit, de ez nem változtat a kérdőív már megírt formáján.

2021. ápr. 24. 05:52
 1/7 anonim ***** válasza:
48%

Wordben szerintem nem lehet, vagy csak extra bonyolultan.

Az Excel már inkább jobb erre, ott lehet fix formázást rögzíteni és a beirt tartalmat is korlátozni, valamint védett cellákat létrehozni.

De egyiket sem ajánlom, pl a Google kérdőív teljesen jó, egy táblába érkeznek a válaszok, utána tudsz egyből dolgozni az adatokkal. Nem kell sok külön doksiból össze másolni az adatokat.

Ha kell benne segítség, írj nyugodtan!

2021. ápr. 24. 06:11
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ. Igazából nem kérdőívet szeretnék,ez csak pl.volt, ez jutott eszembe,bár írhattam volna a valós feladatot is) hanem egy szerződést, amiben az egyik fél és annak adatai állandóan változik.
2021. ápr. 24. 06:47
 3/7 anonim ***** válasza:
48%
Tedd ezeket külön sorba.
2021. ápr. 24. 08:26
 4/7 anonim ***** válasza:
48%

Akkor a Word körlevél funkció kell neked.

Csinálsz mellé egy Excel adattáblát és úgy hivatkozod be a sablont, hogy jó legyen. Ilyet már csináltam, így megoldható, persze!

2021. ápr. 24. 08:55
 5/7 anonim ***** válasza:
83%

Word űrlap funkció:

[link]

2021. ápr. 24. 09:50
 6/7 Szirty ***** válasza:

"...de a megírt szöveg nem csúszik el?"

Hogyan csinálja ezt ha 3 betűt írsz vagy épp 140 betűt? :)

2021. ápr. 24. 12:56
 7/7 A kérdező kommentje:

Igen. Lehet hogy ez az űrlap funkció jó lesz, de így első olvasatra nekem ehhez kell egy üres nap..DDD...

Köszi, teszek egy próbát majd.

2021. ápr. 24. 15:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!