Rosszul lett feltelepítve a windows?
Van egy Lenovo G505 laptopom, erre feltettük a win7-et. Valamit ki szokott írni h nincs rajta... Uncsim azt mondta azzal ne foglalkozzak a használatát nem befolyásolja.
Mégis az a gyanúm h nincs jól feltéve, mert a google elég sokszor " nem válaszol" lassú a rendszer is.
Laptoppal vagy a telepítéssel van a baj?
Nem az maximum akkor lesz rossz, ha rossz telepítőt szereztetek be, vagy valamilyen hardverhiba van.
Viszont a telepítés után kimaradhatott egy nagyon fontos lépés. Az illesztőprogramok feltelepítése a gyártó oldaláról. Nyisd meg a vezérlőpultot, majd az eszközkezelőt. Ha van mindenféle kérdőjel, vagy felkiáltójel, akkor keresgetni kell hozzá illesztőprogramot.
Ha akarod rakd újra ha akarod..
De töltsd le a lenovotól a hozzávaló drivereket is a pendrivera.
Ilyet ír ki minden bekapcsolásnál:
" MOM.exe- NET -keretrendszer inicializálási hiba
Az alkalmazás futtatásához előbb telepítenie kell a NET.keretrendszer következő verziójának egyikétm v4.0
A Net keretrendszer megfelelő verziójának beszerzéséről az alkalmazás készítőjétől kaphat tájékoztatást "
Erre mondta uncsim h nem befolyásol semmit.
Most azt néztem ( nem tudom van-e köze hozzá egyáltalán)
Eddig nem szinkronizált az email címmemel. Aztán két napja szinkronizált de totál.vissza állította ahogy 2015-ben volt beállítva a google. Hátter, könyvjelzők stb
Lehet ezért lassult a chrome? Most leválasztottam egyelőre nem hal ki
Szerezz egy jó telepítőt..., rakd újra. Ha nincs szerintem itt valaki feltölti neked..., akár tán még én is. "egyelőre nem hal ki" DDD
A Chrome-ot frissítsd.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!