Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan lehet kijavítani?

Hogyan lehet kijavítani?

Figyelt kérdés
Amiben segítség kéne az az, hogy elkészült az ember és beleraktam egy rig-et viszont valamiért nem úgy működik ahogy kéne neki. Úgy tudnám leírni hogy pl a kéz elmozdulásakor nem rendesen hajlik, hanem egy spagettire hasonlít és húzza magával az ember oldalát is. Nem igazán tudom mitől lehet régebben már csináltam ilyet, akkor rendesen működött minden. Amiket a neten találtam megoldásokat szinte mindent végigpróbáltam már, viszont egyik sem segített. Nem tudom számít-e valamit az hogy 2.80.75-ös verziójú blenderben készítettem.

2021. ápr. 6. 13:36
 1/6 anonim válasza:
Bár így kép nélkül nehéz, de ha az amire gondolok, akkor nekem is szokott ilyen lenni, és fogalmam sincs hogy lehet megoldani rendesen, úgyhogy ez engem is érdekelne, de én ilyenkor kitörlöm a meglévő parentet elmentem, bezárom, újra megnyitom, újra parentelem, és ilyenkor van amikor egyszercsak jól parenteli. De nem mindig elsőre. Illetve ha rigifyt használok, akkor nem szoktam ezt tapasztalni (szóval leginkább azt használok), esetleg próbáld meg azt. Sajnos ez elég béna segítség, de hátha valaki tud rá normális megoldást is.
2021. ápr. 6. 14:29
 2/6 A kérdező kommentje:

Ez lenne a gond.

[link]

2021. ápr. 6. 17:14
 3/6 anonim válasza:
Nem erre gondoltam, sajnos nem tudom, én is kezdő vagyok, bocsi.
2021. ápr. 6. 18:47
 4/6 anonim ***** válasza:
A Weight Paint sem segít?
2021. ápr. 6. 19:39
 5/6 A kérdező kommentje:
Nemigazán segít a weight paint sem.
2021. ápr. 13. 00:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy maga a rig nem jó? Próbáld meg újból hozzáadni/másfélét használni
2021. ápr. 13. 06:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!