Torrenteknél a trackerekben nincs engedélyezve a DHT, helyi peer felderítés, perkicserélés ez mitől van ?
Figyelt kérdés
Üdv olyan gondom lenne hogy akármilyen torrentet szedek le akárhonnan ez a probléma fogad és nem tudok letölteni se vissza seedelni. Már szedtem le másik programot, hálózatot visszaállítottam stb. mindent csináltam de nem javul sehogy sem. Tudnátok nekem segíteni ?2021. febr. 16. 22:57
11/14 A kérdező kommentje:
értem de eddig nem volt vele bajd mert most így vissza seedelni se tudok torrenteket ncore-ra :/
2021. febr. 16. 23:33
12/14 anonim válasza:
Az nem emiatt van. Ha seedelés állapotban van, akkor rendben vagy akkor is, ha nincs feltöltés. Ez azért van, mert épp nem viszi senki. Ha nem seedelés állapotban van, az a baj.
13/14 anonim válasza:
Ha mondjuk az NC-s torrentnél bekapcsolod a DHT-t, akkor közvetlenül kapcsolódsz olyanokhoz, akiknek szintén be van kapcsolva (és nem is boztos hogy tagok). Vagyis, kb. kikerülöd az NC-t. Ugyan a torrent programod számolja a le/feltöltést, de ezt az NC tracker nem fogja mérni. Zárt oldalakon ezért nem engedélyezett a DHT.
14/14 A kérdező kommentje:
rendben értem mostmár köszönöm a segítséget seed állapotban van akkor ezekszerint okés :)
2021. febr. 17. 14:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!