Torrenteknél a trackerekben nincs engedélyezve a DHT, helyi peer felderítés, perkicserélés ez mitől van ?
Figyelt kérdés
Üdv olyan gondom lenne hogy akármilyen torrentet szedek le akárhonnan ez a probléma fogad és nem tudok letölteni se vissza seedelni. Már szedtem le másik programot, hálózatot visszaállítottam stb. mindent csináltam de nem javul sehogy sem. Tudnátok nekem segíteni ?2021. febr. 16. 22:57
1/14 anonim válasza:
Ha privát oldalról szeded le, ez normális. Ha publikusról, akkor globálisan le van tiltva a kliens beállításaiban.
2/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ !
Ncore-ról szedtem ott vettem észre és a letiltás fel lehet oldani ?
2021. febr. 16. 23:12
3/14 anonim válasza:
Nem lehet és nem is kell. Privát oldalon nincs rá szükség.
4/14 A kérdező kommentje:
Értem de akkor mit tegyek hogy ezek a dolgok engedélyezettek legyenek újból ? akármit teszek semmi nem hat rá.
2021. febr. 16. 23:17
5/14 anonim válasza:
Publikus oldalról tölts le valamit. Arra a torrentre be fog kapcsolni.
6/14 A kérdező kommentje:
Ncore nem publikus ?
2021. febr. 16. 23:20
7/14 anonim válasza:
altalaban minden privat tracker tiltja a DHT-t es peer exchange-t.
8/14 A kérdező kommentje:
És akkor csak annyi hogy töltsek le publikus oldalról ?
2021. febr. 16. 23:22
9/14 A kérdező kommentje:
Most töltök le most azt irja "működik" mind de ha ncore-ról töltök ott már nem engedélyezett. Ez most már mindig így lesz mert eddig ott is azt irta hogy aktív.
2021. febr. 16. 23:29
10/14 anonim válasza:
Igen, az ncore privát oldal, ott mindig így lesz. Publikus oldalakon tudod ezt használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!