Egy egyéni vállalkozó elvileg milyen Microsoft Office-t használhat legálisan a munkájához?
A Microsoft Office nem egy szoftvertípus (mint az Adobe Photoshop vagy az AutoCAD sem), hanem egy konkrét termék. A szoftver típusa jelen esetben az irodai programcsomag.
Mint a #1-es hozzászóló jól írja: a lényeg, hogy legális legyen. Fizetős szoftver - mint például az előzőleg említett szoftvereknél is - esetében ezt a forgalmazótól kapott számlával tudod bizonyítani.
Ingyenes szoftver esetén - irodai programcsomagból ilyen a Libreoffice - nem kell ilyen, hisz szabadon elérhető a gyártó weboldaláról.
#2: A kérdés az, hogy az említett programcsomag-változatokban szereplő programokból/szolgáltatásokból mire van szükséged.
A Microsoft oldalán:
összehasonlíthatod a különböző változatokat, az oldal alján a "Prémium alkalmazások" és "Prémium érték" pontban láthatóak a csomagban szereplő termékek és szolgáltatások. A "vállalati" verziók általában a csoportmunka terén - Teams konferenciaszoftver, Exchange levelezőszerver, Sharepoint webtárhely - nyújtanak többet. Ha kis egyéni vállalkozó vagy, nagy valószínűséggel nem lesz szükséged ilyenre.
Home and Student
Home - otthoni felhasználásra
Én pénzt keresek vele, ez nem otthoni felhasználás.
Student - tanulóknak
Én nem vagyok tanuló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!