Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Torrentet letölteni seedelés...

Torrentet letölteni seedelés nélkül nem lehet?

Figyelt kérdés

Találtam egy könyvet amit rég el akartam már olvasni, viszont mikor le akarom torrent-tel tölteni nem lehet mert nincs aki feltöltse.

Ahogy látom letölti a torrentet csak nagyon lassan 3 hetet számol fel a letöltésre.

Szóval le fogom tudni tölteni? Csak 1,76 mb a fájl

2021. jan. 30. 18:44
 1/7 anonim ***** válasza:
18%
Én nem tölteném le a helyedben. Gyenge film.
2021. jan. 30. 18:45
 2/7 A kérdező kommentje:
De nem film, hanem könyv doc fáljban :D
2021. jan. 30. 18:47
 3/7 A kérdező kommentje:
Csak kérdem, hogy komolyan 3 hetet kell rá várnom?
2021. jan. 30. 18:48
 4/7 anonim ***** válasza:
81%
Ha nincs letöltő, akkor majd el fog számolni a végtelenig is. A protokoll működése azon alapul, hogy valós időben egy másik gépről történik a te gépedre fájlátvitel. Az oldalakon fent van maga a torrenet ami a fájladatokat tartalmazza - ez alapján a kliensed létre tudja hozni a fájlokat és lefoglalni a területet, látod mi a torrent tartalma. De tényleges fájlküldés csak akkor fog történni, ha kapcsolódik valaki, aki majd elkezdi átküldeni az adatokat. 0 seeder esetén ha senki nem fog beszállni seedelni, sosem fogod letölteni a tartalmat (a mérete irreleváns, 2 megát is ugyanúgy meg kell kapnod 100%-ban, mint 200 gigát, csak az átviteli idő lesz más).
2021. jan. 30. 18:48
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Hát akkor ezt sztornozom :/
2021. jan. 30. 18:49
 6/7 anonim ***** válasza:

Hát sajnos, ha nincs feltöltő, vagy csak egy - pl egy szerver alap és alacsonyan tölti, akkor nagyon lassú tud lenni.

kb 2008-ban 2 hétig ment a torrentem, h sikerüljön letölteni már valamit, ami utána kiderült, h nem is tudom lejátszani :D

2021. jan. 30. 19:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem tartja mindenki non stop 7/24 ben bekapcsolva a gépét. Lehet hogy egy óra múlva kapcsol csak be az akinél megvan és akkor hirtelen 10perc alatt lejön. Főleg ha náluk pont akkor van nappal mint amikor nálunk éjszaka...
2021. jan. 30. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!