UTorrenttel torrentezek egy fájlt, és valami olyat hallottam, hogy mikor én torrentezek, akkor más tőlem tud letölteni valamit, de mit? Amit én torrentezek, azt tudja tőlem más is, vagy valamit a gépemről, vagy valami nagyon más?
.."mikor én torrentezek, akkor más tőlem tud letölteni valamit, de mit"
Amit épp leszedtél és seedelsz, azt tudja más is szedni tőled, aki azon a torrentoldalon keresztül felhasználó, ahol te is vagy épp az aktuálisan letöltött torrenttel.
"Amit én torrentezek, azt tudja tőlem más is, vagy valamit a gépemről, vagy valami nagyon más?"
Amit seedelsz, azaz visszaosztasz, azt más is tudja tőled tölteni. Mást a gépedről ezzel a technikával nem.
A torrent egy peer to peer rendszer.
Ez tömör azt jelenti hogy a felhasználók egymástól töltenek le mindent. Amikor te mondjuk leszedsz egy filmet az ncore-ról, akkor valójában nem az ncore-ról szeded le, hanem más felhasználók számítógépéről.
Amennyiben a torrentkliens azt írja az adott torrentnél hogy seed, akkor más is tudja tőled letölteni az adott torrentet.
# 3/5 Időpont ma 17:40
Előfordulhat olyan hogy senki sem seedeli és ezért nem lehet letölteni a torrentet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!