Mennyire éri meg windows 10 home-t használi?
Figyelt kérdés
Legtöbben a Pro/Enterprise-t telepítik. Laptophoz adnának HOME verizót, szerintetek megéri használni? (másik kettőhöz is lehet már olcsó kulcsokat kapni ha jól láttam)2021. jan. 29. 09:19
1/8 anonim 

válasza:

Egy otthoni gépre átlagos felhasználónak elég a Home változat.
2/8 anonim 

válasza:

Itt a válasz, döntsd el magad:
Nekem nem éri meg, de ha nem kell a távoli asztal meg egyebek, akkor megéri. Legjobb lenne ha nem OS-el lenne az a laptop és te vennéd ebayen/KMS magadnak a windowsot.
3/8 anonim 

válasza:

Teljesen jó. A pro annyival tud többet, hogy be tud lépni tartományba, meg van benne távoli asztal. Egy otthoni használatra szánt laptopra egyik se kell.
4/8 anonim 

válasza:

Alapvetően elég a Home is, bár abban nincs többek közt BitLocker sem, ami hasznos tud lenni.
5/8 anonim 

válasza:

Igen, laptophoz nem árt a BitLocker... különben ha ellopják akkor minden adatodhoz hozzáférnek ami a gépen van. Gondolom lementett jelszavaid is vannak és ahhoz is hozzáfér.
Illetve ha eladod a gépet egyszerűbb lesz, nem kell wipe-olni a disket, mert amúgyis titkosítva van.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2021. jan. 29. 10:27
7/8 anonim 

válasza:

Minden "mennyire éri meg...?" kezdetű kérdésre az a sablon válasz adható, hogy: egyéni preferenciák kérdése. Nem vagyunk egyformák, így az igényeink sem azok. Van, akinek ez tökéletesen megfelel. Másnak meg szüksége van a Professional vagy Enterprise többletszolgáltatásaira. Megint másnak meg más operációs rendszer felel meg jobban. Mindenki döntse el, hogy mit, és mennyiért szeretne használni, és az alapján döntsön adott rendszer adott kiadása mellett!
8/8 anonim 

válasza:

Én régen mindig Windows oztam de amióta kipróbáltam a Linuxot egyszerűen nemtudok elszakadni tőle és nem is akarok.
Valamint szerintem elég a home verzió hameg nem elég vannak más alternatívák a pro verzió funkcionalitására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!