Milyen programokat használtok Win10-en? Feltudnátok sorolni párat?
Figyelt kérdés
Olyan programokra gondolok, amelyek hasznosak lehetnek Win10-en, pl Drive Booster, vagy IOBit installer, de a kár a Steam, Epic Store, vagy a Bittorent, uTorrent. Bármilyen program jöhet leírással.2021. jan. 5. 14:18
1/7 anonim válasza:
Amivel gyorsítom a gépem:
-ccleaner
-clean master
-glary utilities
-advanced system care
-smart game booster
Vírusirto ami még régebben 2000 vírus törölt le a gépemrōl(és.hiper szuper gyors lett utána). Persze most már max 10 et talâl mert sokkal ovatosabb vagyok.
-Malwerbytes
Még hobbiból haxeltem ezzel a programmal játékokat:
-cheat engine
2/7 anonim válasza:
#1 Javaslom töröld az első ötöt :) wtf ez a lista..
3/7 anonim válasza:
#2 igazad van, én is kipróbáltam a ccleaner-t, glary utilities-t és az advanced system care-t, valami csináltak, de egyiktől sem lett gyorsabb a gép.
4/7 anonim válasza:
Nem igazán sokmindenre jók ezek a takarító programok, de átlag felhasználó számára, aki nem annyira ért hozzá pont elég. Nem kell gyorsírótárat, lomtárat stb-t üríteni.
Amúgy torrent, chrome, firefox, lol, cs:go és teamspeak van csak az asztalomon nekem, a többi alkalmazást kereséssel nyitom meg, hasznos nekem egy videó lejátszó - kmpplayer, egy total comander, notepad ++
5/7 anonim válasza:
Vlc, winamp, winrar, utorrent, bluestacks, afterburner, speedfan, firefox, xbox gamepass, steam, epic games, teamviewer
6/7 anonim válasza:
Konkrétan mijen programokat keresél?
7/7 anonim válasza:
Kérdező, te pedig ezt a bloatwaret törölhetnéd nyugodt szívvel: Driver Booster
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!