Hogyan tudom áthelyezni a programokat egy másik meghajtóra?
Figyelt kérdés
Eddig a pc-mben volt egy 120gb-os ssd amin a win10 volt és néhány driver, és egy egy 1tb-os hdd. Eléggé szűkölköttem a hellyel, mindig le kellett törölnöm játékokat ha egy másikat akartam a helyükre. Szóval most vettem még plusszba egy 2 tb-os hdd-t. Azt szeretném, hogy a dokumentumok kivételével (amik eddig is az 1tb-oson voltak) miniden programot, játékot és drivert átrakjak az ssd-ről és a régi hdd-ről az új 2tb-os hdd-re. Az a sejtésem, hogy ezt így nem lehet. Vagyis nem mindet. Ha mégis akkor leírná valaki hogy hogyan is csináljam?2020. dec. 25. 15:13
1/2 anonim válasza:
A legtisztább, ha mindent újratelepítesz. A másolás azért nem elég, mert a programok nem csak azokból a fájlokból állnak, amit a Program Files mappába telepítenek. Több más mappában és beállításban maradnak még egymásra hivatkozások, amik működésképtelenek lesznek, ha áthelyezed kézzel a mappákat - a programok nagy többségénél. Az újratelepítés viszont újra létrehozza a megfelelő fájlokat és közöttük lévő kapcsolatot, hivatkozásokat.
2/2 anonim válasza:
Drivereket nem tudod, játékokat igen. A régi HDD-t húzd le szerintem telepítéskor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!