Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Az exitlag vpn működik?...

Az exitlag vpn működik? tényleg kevesebb pinggel játszol vele? több lenn

Figyelt kérdés
Neten találtam ezt a programot, és nem ilyen orosz kis minimalista program, hanem rendesen website, stb van, és 3 napig ingyenes csak, utánna fizetni kell. Tehát előtte ki tudod próbálni hogy neked jó-e. Namármost, én kipróbáltam, udp protokollal, német szerverekkel (ez a legközelebbi hozzánk) és nem láttam változást, sőt inkább rosszabb lett a ping mint volt. Azért nem ennyi a történet, mert amikor állítgattam a szervereket, akkor kiirt olyat, hogy " could not discover network by using udp because your isp limits number of requests", tehát internet szolgáltató limitálja a kéréseket vmi ilyesmi, de nemcsak udp-nél, összesnél ezt irta ki, tehát nekem emiatt nem jó? Ha igen, lehet ezzel kezdeni valamit? kábeles ethernet-em van

2021. jan. 3. 00:36
 1/4 anonim ***** válasza:
A VPN-nek már a működési elvéből.adódóan lehetetlen, hogy csökkentsd az elérési időt a játék szwrverei felé. Beiktatsz egy plusz lépcsőt a kettő közé.
2021. jan. 3. 08:03
 2/4 A kérdező kommentje:
pedig sokan beszámoltak róla hogy kevesebb lett a pingjük, pl: 100-ról lett 45, az már jelentős változás
2021. jan. 3. 17:19
 3/4 anonim ***** válasza:
68%
Gondolom bérkommentelők.
2021. jan. 3. 17:26
 4/4 anonim válasza:

Kicsit megkésve, de aki esetleg idetévedne még jól jöhet az én tapasztalatom ezen a téren: Ha eleve jó a pinged, és megfelelőlen működik az egész hálózati infrastruktúra, akkor legjobb esetben is legalább 1-2 ms-mal nagyobb lesz a válaszidőd, a fent említett plusz lépcső miatt. Ellenben akinek 100ms a pingje, ott valami route-olási probléma van, amire igenis "megoldás" egy jó VPN, ergo nem valószínű, hogy bérkommentelő volt az illető. (Persze az igazi megoldás az lenne, ha a magas pingeket kiváltó problémát keresnék és oldanák meg.)

Kb. 3-4 hete ugrott meg nekem és minden Vidanetes ismerősömnek bizonyos szervereken (arányaiban 10-ből 1-2-n) a szokásos ~30-40ms-os válaszidő ~140-160-ra (játékszervereknél nem kell magyarázni mekkora szívás, de még Discordon is komoly fennakadásokat eredményez), és ha a munkahelyi VPN-emre belépek, azonnal visszaáll ~40ms-re ezeken a szervereken. Sajnos ilyenkor vagy előfizetsz egy VPN-re, vagy addig jelented a problémát, amíg kezdenek is vele valamit. Mindkettő elég kényelmetlen.

2021. máj. 23. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!