Milyen módszerrel lehet jól elsajátítani a blender nevű szoftvert?
Kettő jut eszembe, első az hogy neki kezdek a dokumentációjának és megtanulom belőle milyen eszközök állnak rendelkezésemre a modellek létrehozására közben kipróbálgatom őket a szoftverben is. Jelenleg ezt csinálom és uncsi nagyon.
Vagy a másik hogy leszarom hogy nem értek hozzá de ennek ellenére próbálok bűvészkedni benne s ha valamit nem értenék meg akkor csak arra keresek rá a dokumentációjában. Ezt a módszert nem próbáltam még ki de ez azért rossz mert nem biztos hogy tudna olyan tudást adni amivel jól megismerthetném a szoftver lehetőségeit.
Hogyan tanuljak áruljátok el lehetőleg egy blenderben erősen jártas személy véleménye érdekelne.
„miért tudnak benne olyan gyorsan ügyesen mozogni.”
A Blendernek mindig nagy erőssége volt a billentyűkombinációk használata. Én úgy látom egyébként, hogy ez sokat csorbult az új felületen, ettől függetlenül érdemes megismerkedni a lehetőségeivel:
Az is egy probléma nekem ,hogy amit megtanulok azt nagyon gyorsan elfelejtem és ha a kövi nap a gép elé ülök akkor már megint kereshetem,hogy mit hogyon épp hogy egy kicsit emlékszem rá.
Nálatok ez mennyire van így?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!