Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Van valamilyen program amivel...

Van valamilyen program amivel tudom szinkronizálni az rgb-s cuccokat?

Figyelt kérdés
Lenne egy rog prugio, egy urage mechanical és egy urages egérpad és kissé idegesítő, hogy mindegyik máshogy villog:d

2020. dec. 20. 21:11
 1/4 anonim válasza:
Szia, nem minden terméknek van szoftvere de a rog prugio-nak tuti van. A dobozában benne van a link, vagy ha nincs beirod a nevét az internetre és mögé írod software. Azthiszem aura, úgy hívják. Azt nem tudom hogy a uragenek van e szoftvere mert nem olyan kategória mint egy rog termék de szerintem lesz. A gyártó oldaláról tölts le, ha találsz szoftvert 😁
2020. dec. 20. 22:03
 2/4 A kérdező kommentje:
Van mindennek szoftvere, csak nekem olyan kéne amiből az egészet tudom egységesen állítani
2020. dec. 20. 22:32
 3/4 anonim válasza:
En vagyok ugyan úgy, sajnos ilyen program nincs. Jo lenne de a konkurencia nem szereti egymást 😅. Olyan van hogy egy asus alaplap tamogatja a kingstonok világításat egy programon belül, de perifériakban nincs ha jól tudom. Remélem tudtam segíteni
2020. dec. 20. 22:35
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen:D
2020. dec. 20. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!