Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan tudom azt javaban...

Hogyan tudom azt javaban megcsinálni, hogy az androidos mobilon futó program beolvassa egy tömbbe egy szinkronizált felhőben levő fáljban levő adatokat?

Figyelt kérdés
Egyáltalán melyik free felhőt javasoljátok erre a célra? Úgy kéne hogy régi elavult mobil is tudja kezelni (android 2.0) mert nem a napi használatban levő mobilomon akarok ilyesmit gyakorolni. És úgy kéne hogy a belső memórián is menjen vagy az sd kártyán is. Adott esetben egyszerűen át lehessen tenni más mobilra vagy tablettre.

2020. máj. 15. 09:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Android 4.0 alatt már nem igazán tudsz fejleszteni, és még az is írtó gagyi.

Android 2-n szerintem ez lehetetlennel határos feladat, az API-k amik kellenek hozzá, nem fogják támogatni.

2020. máj. 15. 13:49
 2/12 A kérdező kommentje:
és simán javaban nem lehet megcsinálni? hisz egykor csináltak ilyent olyan androidok is.
2020. máj. 15. 13:59
 3/12 anonim ***** válasza:
Sima Java nem fut androidon, hanem java for android fut, ami egy kicsit módosított változat. Be tudsz talán linkelni java libraryt, de mint mondtam, csodát ne várj tőle.
2020. máj. 15. 14:00
 4/12 A kérdező kommentje:
és java for android az nem fut 2.0-n? az csoda lenne ha beolvasna adatot?
2020. máj. 15. 14:12
 5/12 anonim ***** válasza:

Mint mondtam, ahhoz libraryt kell találnod. Na az nem fog menni 2.0-n.

Ne röhögtess már 2.0-val, már 10 éve 4es verzió volt, amikor nem voltak API-k a felhőkhöz. Miért fejlesztettek volna 2-esre, amikor az semmit nem tud?

2020. máj. 15. 15:42
 6/12 A kérdező kommentje:
adatbeolvasó parancsot külön fejleszteni kell?
2020. máj. 15. 15:45
 7/12 anonim ***** válasza:
Te nem sima adatot akarsz, hanem felhőt. Felhő kezeléséhez kell az adott felhő API-ja.
2020. máj. 15. 16:00
 8/12 A kérdező kommentje:
a felhő szinkronizálva van a mobil háttértárjára, onnantól sima adat.
2020. máj. 15. 16:10
 9/12 anonim ***** válasza:
Na akkor fuss neki részletesen még egyszer: írd le pontosan mit akarsz, mert összezavarod az embereket.
2020. máj. 15. 20:45
 10/12 A kérdező kommentje:
aki nincs tisztába vele, hogy egy felhő egy hozzá tartozó alkalmazás által automatikusan szinkronizálva lesz, s emiatt összezavarodik, annak akárhogy írom le, az úgyse fog tudni válaszolni
2020. máj. 15. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!