Hogyan tudom azt javaban megcsinálni, hogy az androidos mobilon futó program beolvassa egy tömbbe egy szinkronizált felhőben levő fáljban levő adatokat?
Figyelt kérdés
Egyáltalán melyik free felhőt javasoljátok erre a célra? Úgy kéne hogy régi elavult mobil is tudja kezelni (android 2.0) mert nem a napi használatban levő mobilomon akarok ilyesmit gyakorolni. És úgy kéne hogy a belső memórián is menjen vagy az sd kártyán is. Adott esetben egyszerűen át lehessen tenni más mobilra vagy tablettre.2020. máj. 15. 09:52
1/12 anonim válasza:
Android 4.0 alatt már nem igazán tudsz fejleszteni, és még az is írtó gagyi.
Android 2-n szerintem ez lehetetlennel határos feladat, az API-k amik kellenek hozzá, nem fogják támogatni.
2/12 A kérdező kommentje:
és simán javaban nem lehet megcsinálni? hisz egykor csináltak ilyent olyan androidok is.
2020. máj. 15. 13:59
3/12 anonim válasza:
Sima Java nem fut androidon, hanem java for android fut, ami egy kicsit módosított változat. Be tudsz talán linkelni java libraryt, de mint mondtam, csodát ne várj tőle.
4/12 A kérdező kommentje:
és java for android az nem fut 2.0-n? az csoda lenne ha beolvasna adatot?
2020. máj. 15. 14:12
5/12 anonim válasza:
Mint mondtam, ahhoz libraryt kell találnod. Na az nem fog menni 2.0-n.
Ne röhögtess már 2.0-val, már 10 éve 4es verzió volt, amikor nem voltak API-k a felhőkhöz. Miért fejlesztettek volna 2-esre, amikor az semmit nem tud?
6/12 A kérdező kommentje:
adatbeolvasó parancsot külön fejleszteni kell?
2020. máj. 15. 15:45
7/12 anonim válasza:
Te nem sima adatot akarsz, hanem felhőt. Felhő kezeléséhez kell az adott felhő API-ja.
8/12 A kérdező kommentje:
a felhő szinkronizálva van a mobil háttértárjára, onnantól sima adat.
2020. máj. 15. 16:10
9/12 anonim válasza:
Na akkor fuss neki részletesen még egyszer: írd le pontosan mit akarsz, mert összezavarod az embereket.
10/12 A kérdező kommentje:
aki nincs tisztába vele, hogy egy felhő egy hozzá tartozó alkalmazás által automatikusan szinkronizálva lesz, s emiatt összezavarodik, annak akárhogy írom le, az úgyse fog tudni válaszolni
2020. máj. 15. 20:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!