Miért nem engedi szinkronizálni a rendszerem (Win7) az Office OneNote programot az OneNote online tárhelyemmel? A tűzfalon hozzáadtam mint kivételt, mégsem enged semmilyen online tevékenységet. Milyen beállítás lehet szükséges még?
Újra kellett telepitenem a rendszeremet egy makacs reklámvírus miatt.
Régebben már használtan sikeresen együtt ezt a Win7 példányt, ugyanezzel a Microsoft Office OneNote 2007 alkalmazással. Hibátlanul működött. Be tudtam a programban jelentkezni a OneNote Online felületre, és tudtam szinkronizálni onnan a régebbi mentéseimet.
Nem jelszó probléma, mert a telefonomról gond nélkül be tudok jelentkezni, böngészőből is fel tudok lépni.
De az volna a dolog lényege, hogy ha esetleg útközben írok valamit a telefonon, mikor hazaérek, az asztali gépen a OneNote-ban simán folytathatnám - ahogy korábban.
Nem csak belépni nem tudok, semmilyen link sem nyílik meg a programon keresztül - mindig ez a hibaűzenet jelenik meg: [link]
"A számítógépen érvényben lévő korlátozások miatt ez a művelet nem hajtható végre. Kérjen segítséget a rendszergazdától." - de hát én vagyok a rendszergazda!!! Úgy telepítettem a rendszert!
Így viszont a szinkronizálás lehetőségénél is inaktív marad az opció (persze, hiszen be sem tudok lépni):
Milyen más beállítás akadályozhatja az online tevékenységet?
A tűzfalat teljesen megnyitottam a program számára:
Kérem, segítsetek, mert nagyon hiányzik ez a lehetőség!
Vezérlőpult - felügyeleti eszközök - eseménynapló.
Itt kiírja neked (feltehetően az application sornál) hogy mi a baja.
A hibakódra rákeresve Google-val megoldást is biztosan találni fogsz :)
Sajnos ez nekem nem mond semmit - idáig már nem terjed az ezirányú tudásom.
Ezt találtam a naplókban: [link]
Ez sajna nem segít.
Ha jobb klikk után a "futtatás rendszergazdaként" opcióval nyitod meg?
Az sem segít - ugyanúgy az első képen látható üzenet jön.
Sajnos ebből nem derül ki, hol kéne beállítanom bármit is.Én vagyok a rendszergazda - más fiók nincs is a számítógépen.
TrustedInstaller, amely mindent felülír, mert Ő a fő szuper rendszergazdi. Én letiltottam.
Hálásan köszönöm a segítséget!
Ez megoldotta a problémámat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!