A Windows áruházban alig van normális app, miért?
Figyelt kérdés
Azok is gyakran (feltehetően) évek óta nem frissült, bugokkal teli változatok. Sosem volt egy nagy szám. Nehéz egy app-ot Windows-ra portolni, vagy nem akarnak ebbe is energiát fektetni? Van egy Windows tabletem, tudtam, mire számíthatok. Szerencsére többnyire csak böngészek. Legalább viszonylag friss a rendszer. Egy budget Androidos tableten kaptam volna (3 éve) egy kb. 2 éves, talán sosem frissülő verziót. Tudom, hogy az Ms kb. 5 év késéssel lépett piacra a mobil eszközeivel.2020. okt. 23. 12:33
1/3 A kérdező kommentje:
Végső esetben majd megpróbálok ráhegeszteni egy Android-x86-szerű rendszert, de azokat meg tudtommal kézzel kellene rendszeresen újratelepíteni, ha kijön egy frissítés. De egyelőre nem időszerű.
2020. okt. 23. 13:40
2/3 anonim 

válasza:

Halott rendszerre senki nem fejleszt, az a "portolás" azért nem olyan egyszerű.
3/3 A kérdező kommentje:
Közben olvastam róla, bár 5 éve még nem volt olyan halott. Köszönöm mindenesetre.
2020. okt. 24. 07:21
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!