Tényleg olyan rossz a Windows 10?
Ameddig nincs viszonyatási alapod, addig nem gondolod rossznak. ;)
Egyébként: az vele a legfőbb baj - túl azon, hogy ha nincs egy erőműved, akkor megtapasztalod a hosszú várakozások gyönyöreit -, hogy sok benne a rejtett hiba. Lehet, hogy valakinél egy ilyen sem jön elő. Másnál meg szinte használhatatlan lesz tőle a rendszer. És minden frissítés lutri.
Na, meg amiket frissítés címén csinálnak, az néha vicc.
Egyáltalán nem rossz, vannak benne okos funkciók. (a Win + Shift + S a kedvencem)
Gyárilag viszont kapsz egy csomó felesleges alkalmazást, minden sz@r fut a háttérben, és adatvédelmileg is kifogásolható.
Tudod mi a kulcs?
Windows!
Ennyi! Lehet itt jönni, hogy a Windows 7 sokkal jobb, dehogy volt jobb. Ugyanúgy csinált explorer (nemböngésző) hibákat, ugyanúgy voltak érdekességek, mint most a Windows 10-ben. A Windows 7-nél a frissítés sem volt gördülékeny.
Driverekben van olyan, hogy hiába találja meg, hibásan működik. (Win 10-re mondom.)
Szóval nem lesz hibátlan egyik Windows sem. Én használtam többet is az évek folyamán, XP-t is és az is ugyanolyan hibákkal volt tele, mint a mostaniak. Ezeket el kell fogadni, lehet itt még sok új Windows (bár elvileg nem lesz) annak is lesznek hibái.
Igazából a frissítés erőltetése tényleg nagyon idegesítő. (Bár ki lehet kapcsolni talán véglegesen, de annak meg szerintem nagyobb hátránya van.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!