Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Tényleg olyan rossz a Windows 10?

Tényleg olyan rossz a Windows 10?

Figyelt kérdés
Feltettem pár hete, tartottam tőle, mert sok rosszat olvasni róla, csak egy játék miatt muszáj volt. Eddig sok problémám nem volt vele, csak az állandó frissítgetése zavar, viszont az nagyon tetszik, hogy semmilyen drivert nem kellett feltenni, mindent megkeresett (és talált!), egyből működött minden eszközöm.

2020. okt. 20. 20:11
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
43%

Ameddig nincs viszonyatási alapod, addig nem gondolod rossznak. ;)

Egyébként: az vele a legfőbb baj - túl azon, hogy ha nincs egy erőműved, akkor megtapasztalod a hosszú várakozások gyönyöreit -, hogy sok benne a rejtett hiba. Lehet, hogy valakinél egy ilyen sem jön elő. Másnál meg szinte használhatatlan lesz tőle a rendszer. És minden frissítés lutri.

Na, meg amiket frissítés címén csinálnak, az néha vicc.

2020. okt. 20. 20:15
 2/17 A kérdező kommentje:
Eddig Windows 7 volt a gépemen. Az jó viszonyítási alapnak? XP-m is volt... :o)
2020. okt. 20. 20:24
 3/17 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem a 7 után erős visszalépés minőségben.
2020. okt. 20. 20:36
 4/17 A kérdező kommentje:
Nekem a kinézete nem tetszik, a Windows 7 Aero-s tálcája után azért ez bántja a szemem. Más gondom eddig nem volt. Neked/másnak?
2020. okt. 20. 20:42
 5/17 anonim ***** válasza:
78%
Ha egy SSD meghajtóra teszed, akkor tényleg jó és gyors. Viszont sokkal bonyolultabb mint a win7.
2020. okt. 20. 20:44
 6/17 anonim ***** válasza:
67%

Egyáltalán nem rossz, vannak benne okos funkciók. (a Win + Shift + S a kedvencem)

Gyárilag viszont kapsz egy csomó felesleges alkalmazást, minden sz@r fut a háttérben, és adatvédelmileg is kifogásolható.

2020. okt. 20. 21:17
 7/17 anonim ***** válasza:
0%
Hasznaltal mar win 95-ot es 98-at? Na az volt a rosz
2020. okt. 21. 06:42
 8/17 anonim ***** válasza:
39%

Tudod mi a kulcs?

Windows!

Ennyi! Lehet itt jönni, hogy a Windows 7 sokkal jobb, dehogy volt jobb. Ugyanúgy csinált explorer (nemböngésző) hibákat, ugyanúgy voltak érdekességek, mint most a Windows 10-ben. A Windows 7-nél a frissítés sem volt gördülékeny.

Driverekben van olyan, hogy hiába találja meg, hibásan működik. (Win 10-re mondom.)

Szóval nem lesz hibátlan egyik Windows sem. Én használtam többet is az évek folyamán, XP-t is és az is ugyanolyan hibákkal volt tele, mint a mostaniak. Ezeket el kell fogadni, lehet itt még sok új Windows (bár elvileg nem lesz) annak is lesznek hibái.

Igazából a frissítés erőltetése tényleg nagyon idegesítő. (Bár ki lehet kapcsolni talán véglegesen, de annak meg szerintem nagyobb hátránya van.)

2020. okt. 21. 09:40
 9/17 MolotovPunk ***** válasza:
100%
Én használtam Xp-t Win7-et- 8.1-et és egy ideig 10-et is.Eddig a 10 volt számomra a leghitványabb op.rendszer.Váltottam is vissza.Win10-et toldozgatják,foltozgatják,de szerintem sosem lesz jó rendszer.Sok gond van vele,főleg a hibás frissítésekkel.Nem véletlenül tértem vissza Win7-re.A 10-től szerintem még egy mezei 8-as is jobb.
2020. okt. 23. 11:28
 10/17 MolotovPunk ***** válasza:
100%
Egyébként eredeti Win7-et használtam jó ideig frissítésekkel is.Érdekes módon,azzal sosem volt komoly probléma.
2020. okt. 23. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!