Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A windows10 alapból rossz...

A windows10 alapból rossz vagy csak tetteti?

Figyelt kérdés

kijött egy win10 frissités és azóta alig indul a gépem.

nem indul el a League of Legends

letiltja a steamot

és a google chrome-t

az update elött semmi nem volt

akkor most mi a sz*ros rák ez a Microsofttól?

ennyire gyökerek hogy egy frissitésel elbasszák a windowsot.

folyamatossan lefagy és nem enged vissza menni win7-re mert lefagy a gépház is.

"Lefagyott ablakot már Láttam de lefagyot pingvint még nem"

ezt egy olyan mebertöl hallotam aki letörölte a Windowst mert szerinte is annyira rossz.

megéri egy amd fx4300 mellé egy ubuntu 14.04.3 LTS?

elegem vanb a sz*r windowsbol

2016. jan. 27. 14:38
 1/8 anonim ***** válasza:
52%
A klasszikus béna user esete.
2016. jan. 27. 14:40
 2/8 anonim ***** válasza:
46%
Nekem normálisan működik!Látszik hogy nem értesz hozzá:D
2016. jan. 27. 14:43
 3/8 SimkoL ***** válasza:
75%
Nagyon sok dolog úgy van mint az oviban. Ha a szomszéd Pistikének Win 10-e van nekem is kell. A múlt évig XP SP3-at használtam, utána Win 7-et. Mindkettő kiforrott, stabil. Ja, hogy nem a legújabb :) és trendi ? Viszont kiba.....ul stabil.
2016. jan. 27. 14:50
 4/8 A kérdező kommentje:
#1 miért lennék béna ha az update elbassza a windowst?megint vki jön és ideböfög vmi hülyeséget és #2 nem vagyok benne biztos hogy frissitette neked is-e a 3d58bf8758a9f269dee797298b21 windows mert ez baszta el a gépemet. de már megy az ubuntu telepités telefonrol irok vissza :)
2016. jan. 27. 14:53
 5/8 anonim ***** válasza:
62%

Rakd újra friss telepítéssel és minden gond megszűnik.

G.

2016. jan. 27. 15:16
 6/8 anonim ***** válasza:
90%

Nekem minden frissítést automatikusan feltelepít a 10 ( mint ahogy egyébként mindenkinek ), de még nem tapasztaltam semmilyen gondot.

A Te döntésed hogy milyen rendszert használsz, nekem mindegy, de számomra ez a kérdés csak provokálásnak tűnik. Te már rég eldöntötted hogy Ubuntut akarsz használni ( Linux Mint-el jobban járnál ), csak most gyorsan feljöttél szidalmazni egyet a Microsoft-ot, meg a Windows 10-et, hátha sokan igazat adnak Neked, és megerősítenek abban, hogy igen, az Ubuntu jobb rendszer.

2016. jan. 27. 15:33
 7/8 anonim ***** válasza:
Gondolom, eredeti a Windowsod...
2016. jan. 27. 15:41
 8/8 anonim ***** válasza:
Valóban vannak rohadt húzásai a M$-nak, és csak hihetünk benne, hogy ha nagy nehezen ki is kapcsoljuk a felháborító baromságaikat, akkor majd nem csinálják. De sokan vannak, akik egyszerű emberek, és ezeket nem tudják megtenni.
2016. jan. 28. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!