Ismer.tek olyan ingyenes felhő alapú egyszerű szoftvert/alkalmazást ahová a főnök leírja az aznapi feladatokat és az alkalmazott hozzá tud szólni, teljesítetté tudja jelölni stb?
Szerintem a Trello fog kelleni neked, az pont erre való.
Ha nem jön be, tégy egy próbát Redmine-nal. Ebben lehet projektekre bontva ticketeket nyitni, time trackinget csinálni, gantt diagramot... ez ilyen projektkövetős cuccnak szerintem jó.
Esetleg ott Mattermost, egy ingyenes Slack alternatíva, ebben csoportokat/csatornákat lehet nyitni, van fájlküldés, videóchat, mobil app, stb. Bár tudom, nem erre gondolsz, de vehetsz rá egy pillantást.
Az OTRS pedig egy ticketkezelő rendszer, végső soron ez is alkalmas lehet projektkövetésre, de nem igazán erre a célra van kihegyezve.
Mindegyikből van ingyenes verzió.
www.mantisbt.org
A demóban kipróbálhatod, hogy néz ki a dolog. Maga a sw teljesen ingyenes, kell egy szerver amin futtatod.
A [link] ennél egyszerűbb de az account teljesen ingyenes és elég jól testreszabható. Nem tökéletes és sokkal egyszerűbb mint pl a mantis vagy a már említett redmine, de meglepően sokszor bőven elég.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!