Benqver kérdése:
Van egy olyan problémám, egy idő után játék közben leugrott az fps volyan 20-ra 144 ről. Sehogy se akart megjavulni újraindítás után sem. Valaki tud esetleg tippet mi lehet?
Figyelt kérdés
Újraraktam, jó volt egy másfél hétig, utána megint. Windows frissítést régebbire állítottam megint jó volt pár napig. Próbáltam vírusirtóval hátha, de semmi.
Asus tuf gaming laptop i7-8750 gtx 1060 win 10 64bit
2020. szept. 14. 21:10
1/1 anonim válasza:
Armoury create le van töltve?
Ha nincs töltsd le és ott tedd turbó fokozatba, mert amíg nincs letöltve addig csak Silent módban megy ami lekorlátozza a CPU -t és a GPU -t . Esetleg az is lehet, hogy egy driver frissítés kéne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!