Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows 10-es laptopot újraind...

Windows 10-es laptopot újraindítottam, hogy frissüljön, de "megakadt", csak annyit ír már vagy 15 perce,hogy ,,Újraindítás", mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Már lehet eltelt több idő is, félek,hogy be se fog tölteni semmi vagy nem is tudom...miz lehet tenni ilyenkor? Csak várjak, hogy egyszer talán elindul?

2020. aug. 13. 16:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez nem jó helyen van. Inkább az Elektronikus eszközök témában lenne a kérdés helye.
2020. aug. 13. 16:42
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
1-es vagyok. Amúgy, ha ilyen sokáig nem válaszol, lehet, hogy éppen nagy frissítést fog végezni. Nem ajánlott lekapcsolni. Kiírta, hogy Frissítés és újraindítás, mielőtt újraindítottad? Mert ha igen, akkor meg kell várni. Majd újraindul, és elkezd lefrissíteni, ami akár 2-3 óra is lehet. Nekem múlt héten volt egy ilyenem este.
2020. aug. 13. 16:45
 3/5 anonim válasza:
24%
Akkor én is jelentek ;)
2020. aug. 13. 16:45
 4/5 anonim ***** válasza:

Kell nektek a fos10, íme....töröld le s tegyél fel egy normális win7-et, ha lehetséges arra gépre.

Ezt a xopatást végig kell várnod, biztos szerződött az elművel is a win10...s ha elcseszi a frissítést, ami gyakori, akkor "jót mulattál"...

2020. aug. 13. 18:50
 5/5 MolotovPunk ***** válasza:
Na igen,az új windows 10 ami már nem is számít annyira új rendszernek,de mégsem sorolható a jók közé még mindig.Ha nem akarsz sokat szenvedni (több órás frissítésekkel) akkor tegyél fel egy Win8.1-et.Az gyorsabb és kevesebbet is fogyaszt.
2020. aug. 13. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!