Mitől van az, hogy mindig egy Windows rendszer és/vagy bármilyen program frissítését követő kötelező újraindítás után lefagy/kékhalálozik a gépem?
Teljesen jól működik hetekig a gép. Jön a Windowsnak egy frissítése, vagy bármelyik telepített programnak egy frissítése. Lefrissül, majd újra kell indítani a gépet, és mielőtt betöltene az asztal, lefagy, elmegy a kép, meghal az egész. Hibaüzenetnek mindössze ezt a semmit mondó szöveget kapom:
"A rendszer úgy indult újra, hogy előtte nem állt le megfelelően. Ez a hiba azért fordulhatott elő, mert a rendszer nem válaszolt, összeomlott vagy váratlanul megszűnt az energiaellátása.
Kulcsszó (70368744177664),(2)"
Minden magyar és külföldi fórumot átnéztem már, de nem találom a hibát. Memtest napokig ment. Prime95, Furmark, AIDA tesztek fél napokig mentek. Azok alatt semmi hiba, semmi lefagyás. A hőmérsékleteim példásak.
Bárkinek van bármilyen ötlete?
A gép:
Ryzen 5 2600
Asus Prime X370-Pro
G.Skill Aegis 3000MHz
Thermaltake Hamburg 530W Sirtec
Szia!
Igen, el is felejtettem, az egyik első dolog volt, amit kikapcsoltam. :(
Windows újratelepítésen is túl vagyok.
Valami drivered rosszalkodhat.
Esetleg nincs egy C:\Windows\MEMORY.DMP-d, vagy a C:\Windows\Minidump mappában valamid? Ezeket a fájlokat a bluescreenview szépen ki tudja olvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!