Ezt az üzenetet írja ki folyton a gépem:"A windwos 10 verzió hamarosan kivezetésre kerül". Mi ez pontosan és miért kötelező?é
Az aktuális verzió szám a 2004 -es, neked ennél régebbi van. Mivel a Windows10 rolling azaz gördülő rendszerű disztró frissítésű így frissnél régebbi változatok idővel "kivezetésre" kerülnek. Azaz frissítened kell a legújabb verzióra.
Azt javaslom , hogy ha a defenderben (ha azt használod) be van kapcsolva a zsaroló programok elleni védelem, akkor azt kapcsold ki mert nem tudja átírni a és megváltoztatni a fájlokat. (bug)
A Windows 10 tartalmaz egy jól működő vírusirtót. Bár ebben megoszlanak a vélemények.
Elvileg nem szükséges más programot telepíteni rá.
Az MBAM viszont fizetős, és csak 30 napos trialban próbálhatod ki. Érdemes megnézni milyen van rajta. Lehet hogy már nem is működik. A zsaroló program ha megfertőzi a rendszert akkor minden személyes fajlt titkosítva zárol majd a feloldásért pénzt kér. Ezért zsaroló program.
A Windows frissítések nagyon sokáig tarthatnak ezért ne inditsd ujra a gépet amíg nem kéri. Több óra is lehet.
Ne a gépházból frissítsd, ha régi a W10-ed!
Nem túl intelligensen kezeli az egymásra épülő frissítéseket.
Itt kattints a frissítés gombra inkább!
Én úgy tapasztaltam hogy így kevesebb a gubanc...
#4-esnek igaza van, elfelejtettem mondani.
Az MS nek van egy saját frissítési segédje amivel talán könnyebben és gyorsabban megy a dolog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!