Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ezt az üzenetet írja ki...

Ezt az üzenetet írja ki folyton a gépem:"A windwos 10 verzió hamarosan kivezetésre kerül". Mi ez pontosan és miért kötelező?é

Figyelt kérdés
Nem láttam még ilyen üzenetet ezelőtt, úgy tűnik hogy kötelező lesz, mert csak elhalasztani lehet későbbre. Egyszer újraindítottam így a gépem és elkezdte a frissítést, de 23%-nál nem jutott jó pár óra alatt, így újraindítottam és visszaállt az eredeti. Van már rossz tapasztalatom frissítéssel, el is kellett vinnem szervízbe, mert nem jött be utána semmi.

2020. szept. 14. 09:27
 1/8 anonim ***** válasza:

Az aktuális verzió szám a 2004 -es, neked ennél régebbi van. Mivel a Windows10 rolling azaz gördülő rendszerű disztró frissítésű így frissnél régebbi változatok idővel "kivezetésre" kerülnek. Azaz frissítened kell a legújabb verzióra.

Azt javaslom , hogy ha a defenderben (ha azt használod) be van kapcsolva a zsaroló programok elleni védelem, akkor azt kapcsold ki mert nem tudja átírni a és megváltoztatni a fájlokat. (bug)

2020. szept. 14. 09:34
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de leírnád nekem ezt úgy, hogy laikusként meg is értsem? Milyen defender? Mi az a zsaroló program? Nekem még anno a szervízben tették fel ezt a windows 10-et, azelőtt 8-as volt. Csak Malwarebytes van csak rajta, ami vírusírtó.
2020. szept. 14. 10:09
 3/8 anonim ***** válasza:

A Windows 10 tartalmaz egy jól működő vírusirtót. Bár ebben megoszlanak a vélemények.

Elvileg nem szükséges más programot telepíteni rá.

Az MBAM viszont fizetős, és csak 30 napos trialban próbálhatod ki. Érdemes megnézni milyen van rajta. Lehet hogy már nem is működik. A zsaroló program ha megfertőzi a rendszert akkor minden személyes fajlt titkosítva zárol majd a feloldásért pénzt kér. Ezért zsaroló program.

A Windows frissítések nagyon sokáig tarthatnak ezért ne inditsd ujra a gépet amíg nem kéri. Több óra is lehet.

2020. szept. 14. 10:14
 4/8 anonim ***** válasza:

Ne a gépházból frissítsd, ha régi a W10-ed!

Nem túl intelligensen kezeli az egymásra épülő frissítéseket.

[link]

Itt kattints a frissítés gombra inkább!

Én úgy tapasztaltam hogy így kevesebb a gubanc...

2020. szept. 14. 10:23
 5/8 anonim ***** válasza:

#4-esnek igaza van, elfelejtettem mondani.

Az MS nek van egy saját frissítési segédje amivel talán könnyebben és gyorsabban megy a dolog!

2020. szept. 14. 10:25
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, így már értem! Akkor nem kell semmi mást tennem, csak ahogy a 4-es írta frissítsem onnan?
2020. szept. 14. 10:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Igen úgy sokkal könnyebb elvileg. 👍
2020. szept. 14. 10:51
 8/8 anonim ***** válasza:
Kapcsold be a windows updatet, az majd megoldja..
2020. szept. 14. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!