Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Audio probléma, avagy nincs...

Audio probléma, avagy nincs hang a gépen! "kötelezőkérdőjel? ,? , ,? "

Figyelt kérdés

Most tettem újra a rendszert, win 8,1 64 van rajta, minden driver fent van, kivéve a hangkártya. Feltettem valami Realtek terméket, de még mindig semmi. Vizuálisan ez úgy néz ki, hogy a hang ikonnál egy pici X van, és ha rákattintok elkezd keresni valami problémát, természetesen nem talál. Eszközkezelőbe elvileg minden ill. megfelelően működik.

Nem tudom milyen kártyám van!

Nem tudom hogy kell megnézni!

Van hozzáértésem, de ilyet még nem csináltam, nem tudom mi a tehendő.

Előre is köszi a válaszokat!

2018. jún. 3. 21:38
 1/1 coopper ***** válasza:
100%

Szia.

Valószinűleg a nem, megfelelő driver miatt nincs hang.

Szerintem a következőket tudod tenni :

1. Leszeded a felrakott hangdrivert (és a drivert is eltávolitod, hogy következő alkalommal ne rakja fel újra automatikusan).

Ha ez meg van akkor jön a driverkeresés hardverazonositó alapján: https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__..

Ha megadod a hardver azonositót, megpróbálok én is drivert keresni az eszközhöz.

Sok sikert.

üdv.

2018. jún. 4. 06:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!