Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy lehet megcsinálni?

Hogy lehet megcsinálni?

Figyelt kérdés
Azt szeretném elérni,de sajnos nem tudom,hogy az Adobe After Effects program alatt ha behúzok alá bármilyen videó vagy hangfáljt halljam bárhol a hangját ahol szerkesztem.A RAM preview nem segít, mert az csak pár másodpercet játszik le a felvételből.Egyáltalán lehetséges ez? Azt sem tudom miért bonyolították el ennyire ezt a programot.Van erre valami megoldás,vagy rosszul csináltam valamit, vagy a beállításokkal van a baj? Előre is köszönök minden segítséget!

2017. nov. 29. 14:24
 1/1 anonim ***** válasza:
Egyszerűen és külső videóberendezések nélkül sehogy! Kapcsold be a jobb oldalon található play gombok alatti résznél, a "from current time" opciót és akkor bele-bele tekinthetsz pár másodpercig egy-egy videórészletbe,amit akarsz,vagy megszerkesztettél a Ram preview-al,vagy a Num 0-as gombbal. Remélem működni fog és tudtam segíteni.Legyen szép napod!;)
2017. nov. 29. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!