Hogyan lehet fl studióban ezt megcsinálni?
Figyelt kérdés
Tehát van egy adott hang tök mind1 hogy mi és azt úgy berakni hogy midihez rendelni mert én próbálkozom de sehogy sem sikerül ha berakom akkor ha megynok egy gombot akkor gyorsabban vagy lassabban csinálja az érdekelne ahogy ebben a videóban van:
https://www.youtube.com/watch?v=2t42qN6K78E
ha itt lenyom egy gombot addig van a hang még ő nyomja ha én megnyomom akkor meg ha csak egy pillanatra nyomom le akkor is végig nyomja tehát neki midiként megy mint egy normális plugin nekem meg mint egy sample.
2017. nov. 24. 22:24
1/2 Zénevű válasza:
Az ADSR görbét állítsd be a sample tulajdonságainál!A videóban szereplő hangmintánál előre beállított a készítő egy loop tartományt, amit kitart a sampler,amikor nyomva tartja a billentyűt.
2/2 anonim válasza:
A sample beállításoknál a második ablakban húzz mindent 0-ra a hold-up kivéve, azt maxold ki. A harmadik ablakban kapcsold be a porta és Mono funkciókat, és húzd kB 0:12-re
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!