Összeomlott a számítógépem, hogy tudom javítani, ,,feléleszteni''?
Tehát a helyzet az, hogy még előzőhét szerdán használtam utoljára és semmi baja nem volt, aztán elmentem nyaralni és ma kapcsoltam be, de katasztrófa ami történt. A probléma konkrétan az, hogy az egész látványosan belassult, megállás nélkül lefagy, egy böngészőt nem tudok megnyitni, már egy startmenü lenyomástól meghal,teljesen lefagy órákra, kikapcsolni sokszor csak hosszan a bekapcsológombbal tudom, újraindításnál kikapcsolásnál szokásos kikapcsolás és újraindítás képernyő 1-2 óráig tart. Továbbá azt figyeltem még meg, hogy ha bekapcsolásnál az f2-t nyomogatom(úgy jöttem rá, hogy a biosba akartam belépni), akkor egy hangynányit jobb a helyzet: gyorsabb, már az alapért. böngésző bejön, de ezek után megint teljesen szétfagy az egész és ki kell nyomni.
i3 9100, 8gb ram
Nagyon elkeserítő ami történik és fogalmam sincs hogy miért van ez, és hogy lehetne megoldani, már a szerelőn gondolkoztam, csak előbb még ide is kiakartam írni, hátha valaki tud segíteni.
Köszönöm, ha valaki rám szán néhány percet;
Üdv.

Ez 90%, hogy háttértár-hiba. Esetleg egy BIOS-resetet megpróbálhatsz, találkoztam már olyan géppel, aminél ez helyrehozta.
De sajnos esélyesebb, hogy a merevlemezzel van valami hiba.

Szerintem vírus lehet vagy hasonló. Próbáld meg csökkentett módban: [link]
Ha működik rendesen, akkor csinálj egy vírus keresést. Futtatásba írd be, hogy: mrt
vagy ha van erre valami programod, akkor azt is futtasd le
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!