Nem lehet a meghajtót optimalizálni?
Mióta formáztam a gépet, azóta a D: meghajtón nem tudok töredezettségmentesítést futtatni. Azt írja ki, hogy "100% területkihasználtság". Amint elindítom rajta a töredezettségmentesítést, egyből abbahagyja, és ugyanazt írja ki, hogy "100% területkihasználtság". Próbáltam a Defraggler nevű programmal is, az sem tudja optimalizálni. Másnak volt már hasonló esete?
Mi lehet a megoldás?
"100% területkihasználtság"
Szó szerint mit ír ki? Nem lehet, hogy nem is töredezett a fájlrendszer?
Igen, ahol azt írná ki, hogy "0% töredezett", ott azt írja ki, hogy "100% területkihasználtság".
Hiába elemzem, vagy próbálok meg optimalizálást futtatni, mindig ezt írja.
Szerintem valamilyen szinten töredezett lehet, mert már sokat töröltem, írtam a meghajtón.
Csak így nem tudom optimalizálni.
Ezt szeretném megoldani, hogy az adatot írja ki, hogy hány százalékban töredezett, ne azt, hogy "100% területkihasználtság".
Köszönöm a válaszokat
1 TB-os HDD, kb. 200 GB adat van rajta, tehát van neki hely.
Ha az lenne a gond, hogy nincs elég hely a töredezettség-mentesítéshez, akkor kapnék róla egy hibaüzenetet.
Kb. két hete formáztam a gépet, azóta ilyen. Tudtommal nem állítottam el semmit, de mégis ezt írja. Ilyennel még nem találkoztam, és az interneten sem találtam rá megoldást.
Egyéb ötletek?
Chkdsk /f
Ezután legalább 200GB szabad hely legyen a filekezelő szerint. (lényegtelen mennyi folglaltat jelez - te csak ezt nézted)
Ezután futtasd a lemez optimalizálást.
Ezt, ha megteszed, kifejtenéd bővebben?
#7 Checkdisk-et már csináltam, nem változtatott semmin, ugyanaz a probléma. 200 GB hely van, ezzel nincs gond
Egyébként köszönöm a válaszokat!
Még valami ötlet?
"100% területkihasználtság"
Így magyarul? Próbáltam rákeresni, de nulla találat, a 100% nélkül is. Mit ír ki Szó Szerint? Biztos nem lemezkihasználtság vagy helykihasználtság?
Igen, ezt írja szó szerint, magyarul.
Én is kerestem mindenfelé úton-módon az interneten, de nem tálaltam semmit, ezért kérdezem itt.
Angolul sem találtam hasznos információt. Tehát tulajdonképpen meg vagyok akadva ezzel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!