Meg akarom tervezni a telefontokomat, milyen képszerkesztővel tudom ezt megtenni?
Sajnos a Paint és a Photoscape is kudarcot vallott (vagy éppen én). Amikre szükségem van benne: illesztés, halványítás, középre igazítás, objektumok kézzel való mozgatása, szabad (kézi) átméretezés, színezés.
Előre is köszi, ha tudtok ilyet.
Nem mindegy, mit akarsz tervezni. Az elképzelt program leírása pontról pontra illik az Inkscape vektorgrafikus szerkesztőre. De a vektorgrafika igencsak más műfaj, mint a pixeles, és az utóbbi terén erősen behatároltak a program lehetőségei. Színárnyalatokban és formákban gazdag grafikához (például fényképek szerkesztéséhez) inkább a pixeles szerkesztők valók. Az említett Gimpet én is ajánlom. Egy másik ingyenes kiválóság a Krita, de a magyarítása még tökéletlen, és a középre zárás sincs olyan egyszerűen megoldva, mint a Gimpben, tudomásom szerint csak segédvonalakkal valósítható meg. Egyébként általában az összes többi is jobb, mint az általad próbált két program. A Paint precíz szerkesztésre alkalmatlan és kényelmetlen, a PhotoScape pedig, bármilyen ügyesen és ötletesen van is kitalálva, nem teljes tudású képszerkesztő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!