Kaika26 kérdése:
Win 10 usb telepítès nem akar működni sőt a rendszerbe se lèp be egy 120 gb ssd meg 2 hdd van a gèpbe mindegyiket kiprobáltam egyesèvel egyik se megy mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
2020. máj. 17. 12:35
11/28 anonim válasza:
Ott van a linkem vége felé az advanced módszer. Azzal telefonnal is megcsinálható a telepítő pen.
Ha telefonod sincs, vidd szervízbe...
12/28 Gugu Gabor válasza:
Vagy menj átt a szomszédhot egy barátodhoz ha lehet probald ujra megcsinálni a telepitőt én első sorban a ms media creatort ajánlanám
13/28 A kérdező kommentje:
Megcsináltam a telepítőt tesomnál ms creatorral sajnos ugyan az az eredmèny :(
2020. máj. 17. 18:34
14/28 A kérdező kommentje:
Vagy esetleg ha4dveres problèma lehet?
2020. máj. 17. 18:49
15/28 anonim válasza:
Azzal mi a probléma, hogy haverhoz átmész, és csináltok egy telepítőt?
16/28 A kérdező kommentje:
Voltam tesomnál Csináltam ms creatorral de ugyan az a problèma
2020. máj. 17. 19:02
17/28 anonim válasza:
Hát kénytelen vagy vakon tapogatózni, csináljatok egy memtest86 pendrive-ot is, és teszteld legalább a memóriát, nem-e az okozza a hibát.
Vagy, ha legalább két ram modul van a gépben, akkor vedd ki az egyiket, nézd meg úgy. Ha ugyanez a helyzet, csere, próba megint. Ha az egyikkel elindul a telepítő, a másikkal nem, valószínű az a modul hibás.
18/28 A kérdező kommentje:
Előszőr èn is erre gondoltam ugyhogy egyesèvel meg is nèztem de ugyse lett jo sőt mèg a vinyokat is kiprobáltam egyesèvel videokártya nem lehet? Vagy esetleg táp?
2020. máj. 17. 19:09
19/28 A kérdező kommentje:
Amit most csináltam telepítöt annál nem írja ki bootolás előtt hogy press any key to boot from usb
2020. máj. 17. 19:24
20/28 A kérdező kommentje:
Valószinű hogy az alaplap haldoklik vagy a processzor a szerelő azt monta mivel modosított biosz van rajta
2020. máj. 19. 15:43
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!