Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Boot probléma ?

Boot probléma ?

Figyelt kérdés
ma kellett használjam a dvd romot ezért a HDD sata kábeljét raktam bele s vissza,most az a probléma hogy felcserélődőtt a particio,bios bootnál más SSD-t kell adjak ahelyett amin a win10 van s csak úgy bootol be,bios resetet is csináltam meg felcseréltem a sata kabeleket meg default oltam is de hiába!boot sequence-nél más particiot kell megadjak csak úgy bootol

2020. máj. 14. 19:43
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Akkor a BIOS-ban a boot sorrend menüben rakd az első helyre azt a meghajtót, amin a Windows 10 van.
2020. máj. 14. 19:57
 2/7 A kérdező kommentje:
hiaba,nem bootol arrol!epp az hogy arrol bootol amin nincs semmi csak film
2020. máj. 14. 20:04
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha tudsz angolul meg emlékszel, hogy UEFI vagy MBR-el telepítettél ez talán segít:

[link]

2020. máj. 14. 20:09
 4/7 A kérdező kommentje:
ez akkor is mukodik ha cmd-t a windowsbol inditom ?nem pendrive-rol ?ugyanis bootol csak mas particiot kellett megadjak amin semmi nincs !
2020. máj. 14. 20:16
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Fogalmam sincs.

Én mindig lemezről vagy USB-ről inditottam a telepítőt és a shift + F10 billentyűkombinációval onnan nyitottam egy CMD-t. De megpróbálhatod egy rendszergazdaival is Windows alól.

De megpróbálkozhatsz egy indítási javítással is. Lenyomva tartod a shift-et az újraindításra kattintva megjelenik egy menü kék háttérrel majd kiválasztod a hibaelhárítást és indítási javítás.

2020. máj. 14. 20:30
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
*bal shift-et kell nyomva tartani
2020. máj. 14. 20:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha megmutatnád a lemezkezelő grafikus részét ott oda van írva hogy miről bootol. Így lehetne tudni mi van..
2020. máj. 14. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!