Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » BIOs frissítés probléma....

Hagyma9110 kérdése:

BIOs frissítés probléma. Hogytudom az előző verziót vissza hozni??

Figyelt kérdés
Tegnap frissíteni akartam a biost. Mellette a tápommal valszeg tortent valami mert teljes leállításnál csak akkor tudom ujra indítani a gépeg ha várok félóra órát.. Ujra indításnál viszont normálisan működik. Viszont mint mondtam frissítettem a biost és leállt a gép nem kapcsolt vissza.. és most nincs se egér se bill se monitor.. A kerdesem az hogy hogy a retekbe tudom vissza varazsolni az elozo verziot?? Mivel ugye billt nemtudok nyomni se monitor. Hogy tudom megcsinálni?

2020. máj. 12. 22:33
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha régebbi az alaplap és nincs dual bios (Gigabyte), crash free bios (Asus) stb... vagy nincs olyan opció, hogy USB flash akkor a lap valószínüleg vagy kuka vagy szervizbe forrasztanak rá új BIOS chip-et.
2020. máj. 13. 07:47
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
A helyzet az, hogy meglehet, sehogy. Ez sajnos a Bios-frissítés "veszélyeinek" iskolapéldája. De ha mondasz egy pontos alaplap- és egy pontos biostípust és verziószámot, rákeresek, hogy menthető-e.
2020. máj. 13. 07:52
 3/3 A kérdező kommentje:
Pontos adatot nemtudok most.. Mert elkuldtem szervízbe táppal egyutt. Igen nem írtam hogy Asus prime x 370 pro alaplap
2020. máj. 15. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!