Magától törlődött sok torrent amivel nem is lenne probléma. Csak rengeteg filmet nem seedelt még vissza! Hogy tudom őket vissza seedelni anélkül hogy újra letöltöm? Illetve ha sehogy nem tudom újra letöltés nélkül, azzal is előrébb vagyok?
Filmeket csak TE törölhettél..
Programokat a vírusirtó is.. (add meg a letöltő könyvtáradat kivételnek)
Töltsd le újra. Akárhányszor letöltheted, akkor is csak 1x számol vele, de töltsd vissza.
Ha csak a torrent törlődött akkor újra letöltöd az oldalról (ha nincs a gépen elmentve), és hozzáadás azt a mappát adod meg, ahol már a tartalom megvan. Ellenőrzés után folytatja a seedelést.
Ha nem csak a kliensből törlődött a torrent hanem a hozzá tartozó fájlok is, akkor újra le kell töltened, nem tudod megkerülni.
Milyen érdekes dolgok történek mostanság de nem? A gépem életre kelt és a nem tetsző torrent dolgokat letörölte magáról, mert nincs kedve vissza töltögetni! Hahaha
Én a te helyedben oda figyelnék jobban nehogy bajba kerülj végette, mert ha a torrentokat letörli akkor ki tudja, hogy a bankokba nem-e fog bekerülni és hamis dolgokkal pénzt fel venni! :)
De semmi gond ahogy az előttem már a két válaszíró tökéletesen leírta neked, hogy mit kell tenned!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!