1/9 anonim válasza:
7-et már ne telepíts, az első vírus megeszi reggelire...
3/9 anonim válasza:
Lassan fél éve nem támogatott a Windows 7, fel sem kellene merülnie a használatának.
4/9 anonim válasza:
Én 8.1-et használok, az undorító csempék kiirtása után nekem jobb, mint a 10 vagy a 7.
5/9 anonim válasza:
10-es. Minkét laptopunkon az van, tökéletesen elégedettek vagyunk vele.
6/9 anonim válasza:
# 4/5 Időpont ma 19:12
Miben jobb szerinted?
A PC-én én is azt használom, nincs is vele bajom, de a laptopjainkon 10-es van, és az új PC-n is az lesz. Nem gondolom hogy visszasírnám a 8.1-et.
7/9 anonim válasza:
NT 4-et akkor már. Vitathatatlanul jó volt, a legjobb rendszer Windows-ok közül. Ja, hát már régi, de atomstabil, mondjuk net nélkül.
Tehát a kérdés: mire használod, milyen gépen? Nyilán a w10 maximális támogatást kap, mert hát kár visszalépni, ha mehetünk előre is. Szóval?
8/9 anonim válasza:
Nekem pl a 7-es jobban bevált. Licenszes 10-es Windowsszal vásároltam a laptopom, eléggé alapfelszereltséggel, de 2 hónap után egyszerűen annyira belassult, hogy már fájt. Így hát leformáztam, és telepítettem a 7-est. Több, mint egy éve kifogástalanul működik.
9/9 MolotovPunk válasza:
Nekem Windows 7 jobban megy.Win10 egy bughalmaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!