Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » A parancssort valahogy le...

A parancssort valahogy le tudom tenni talcara egy barmilyen paranccsal?

Figyelt kérdés
Az érdekelne hogy van e olyan parancs amkt beirok a parancssorba és akkor azt leteszi a talcara, mintha a kis vízszintes vonalra kattintanek, és windowson történne ez.

2020. márc. 29. 00:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Windows Rendszer -> Parancssor.
2020. márc. 29. 00:50
 2/11 anonim ***** válasza:
34%

Például:

powershell -window minimized -command ""

de ez nem programozás.

2020. márc. 29. 10:48
 3/11 A kérdező kommentje:
Igen ezzek tisztában vagyok, igazából arra kéne, hogy irok egy programot ami megnyit egy jegyzettombot és azt szeretném hogy ez után a parancssor eltűnjön mert nekem nem tetszik hogy ott van mert nincs ra semmi szükség már
2020. márc. 29. 11:38
 4/11 anonim ***** válasza:
34%

De msot akkro minimalizálni szeretnéd vagy bezárni?

Egyéként kérd le a processt és lődd ki. Mivel nem írtad milyen programozási nyelv, így többet nem tudunk segíteni.

2020. márc. 29. 11:59
 5/11 A kérdező kommentje:
C nyelv és azt akarom hogy a háttérben fusson le a program, az a lényege hogy megnyit dolgokat stb de a parancssorba mar nem kell irj meg semmi viszont ha azt bezarom akkor ugye nem fut tovább a program ezért szeretném így.
2020. márc. 29. 12:07
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Sztem akkor olyan programoz kéne írnod ami nem is használ parancssroi ablakot.. vagy induláskor szertnél valamit megjeleníteni?
2020. márc. 29. 12:34
 7/11 A kérdező kommentje:

Igen azt csináltam, hogy nyisson meg egy txt-t amibe irtam valamit és utána azt nyissa meg megint ha bezarod és ugye amikor elinditod az exet akkor feljon a parancssor de mivel oda nem akarok mar irni semmit de a futashoz meg kell ezert akartam talcara tenni, de ezzel sikerült: system("powershell -window minimized -command")

De igazából ha valaki tud más lehetőséget arra is kíváncsi vagyok

2020. márc. 29. 12:54
 8/11 A kérdező kommentje:
De nem, nem szeretnék ott semmitse megjeleníteni, de azt nem tudom, hogy kell C-ben olyat írni ami nem hasznal parancssort.
2020. márc. 29. 12:55
 9/11 anonim ***** válasza:

Valószínűleg a progi nincs megfelelően megírva. Például ha van main() függvényed, az már gyanús.

Keress egy tisztán "gui" Hello World példát, hogy az hogy épül fel. Lehet WinAPI, vagy valamilyen toolkit alapú is.

Pl:

[link]

2020. márc. 30. 01:22
 10/11 A kérdező kommentje:
Értem, ez sokat segített, köszönöm!
2020. márc. 30. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!