Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A windows 10 telepítésekor...

A windows 10 telepítésekor kell valami drivereket is feltenni?

Figyelt kérdés

Megvettem életem második számítógépét. Igaz, hogy használtan, mert nem vagyok hajlandó olyan összegeket kiadni, mint amennyibe egy új gép kerül.

Kicsit korosabb masina, de ez volt olcsón.

Csak netezésre kell és levelezésre, meg, hogy az ebay-ről rendeljek mindenféle haszontalan vackot. :)

Szóval most próbálkozom először egy operációs rendszer telepítésével. Annak idején az xp-t valaki feltette nekem, aztán csak buta felhasználó módjára használtam. Mára már kicsit 50 éves lettem és, mint olyan úgy gondoltam, hogy fog ez nekem sikerülni.

Egyetlen dolgot nem értek.

A bolt, ahol rendeltem a weboldalán közli, hogy a drivereket itt lehet letölteni a géphez. Pontosan mihez kell a driver ?

Gondolom a windows telepítésekor még nem kéri. Valamikor utána kell, ha már megy az operációs rendszer. Szóval hogy is van ez ?

Szeretném végre egyszer magam intézni ezeket, főleg, hogy érdekel is. Sok mindennek utána olvastam már, de a profizmusig még van mit tanulnom.

2020. ápr. 23. 17:52
1 2
 11/11 P.O.C. ***** válasza:

"Ízlések és pofonok."

Lehetetlen mindenkinek megfelelni. A többségnek megfelel a kinézete. Sokan meg leszarják, hogy néz ki, csak használják, dolgoznak vele oszt cső.

Annó emlékszem, mikor az XP megjelent annak GUI -ját is sokan köpködték. Informatika tanárom egyenesen "játék programnak" nevezte az egész rendszert. Hiszen az is lényeges változást hozott a korábbi Windows 9x rendszerek kinézetéhez képest.

2020. ápr. 24. 02:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!