Laptop vásárlás előtt vagyok, úgy írják, jogtiszta win10 van hozzá. Ezt hogy lehet ujratelepíteni? Drivereket is keresgélnem kell hozzá külön?
Hogy érthetőbb legyek, 5 évvel ezelőtt vettem laptopot, ehhez is hívatalos wndowst adtak, de akkor úgy oldották meg, hogy külön partíción rajta volt a windows, driverekkel együtt. Innen tudtam ujratelepíteni.
De, most azt mondják nincs külön partícion, hogy tudom újratelepíteni a win10-et? Meg külön kersgélnem kell hozzá a drivereket??
Akkor pontosítom a kérdést. Ma aakor már nem teszik külön patícióra a gépre a legális win10-et, driverekkel együtt?
Hogy onnan lehetne egy gombnyomással újratelepíteni?
(mert 5 éve még így volt).
Hanem helyette mindenképp le kell előtte tölteni a Microsoft honlapjáról a win10-et, aki újra akarja telepíteni a gépét? (plusszba meg keresgessen hozzá drivereket?)
Azóta már a win8-10 szabadon letölthető a MS-től.
A win10-ben létezik egy alaphelyzetbe állítás ami kiváltja a rejtett partíciós reinstallt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!