Létezik olyan, hogy eBay-en negyedannyiért lehet legális és jogtiszta terméket vásárolni, mint amennyi a rendes piaci ára?
Nemrég megjelent a Samsung 850 PRO SSD meghajtó 1TB-os változata, ami nagyon megtetszett, és szeretnék beszerezni egyet. De a piaci ára 180-200 ezer Ft körül van. Viszont eBay-en rátaláltam egy olyanra, hogy 9 ausztrál $ (2000 Ft) és 249 $ szállítási ktg. (51000 Ft) házhoz hoznának Kínából egy ilyet.
Ez összesen 53000 Ft egy közel 200000 Ft-os termékért.
Vajon ez igazi, vagy átverés? Ötletek?
Itt van a link is:
első ránézésre elég megbízhatónak tűnik, de a 90%-a a pozitív kommentelőinek már nem tag és kínai.
1 hetes licit, uh ez még bőven feljebb fog menni, én nem kockáztatnék.
Igen, de ott van a Buy it Now gomb, szóval azonnal meg lehet venni, nem csak licitelve.
Csak elgondolkodtam, miért éri meg neki szinte ingyen egy 200ezres cuccot árulni. És miért a száll. ktg az ár 99%-a, amikor Kínából általában ingyen szállítanak. Több dolgot is rendeltem már onnan.
a posta költség az csak az ebay számítása a megadott mód és hely alapján, azt nem az eladó írja oda.
már rég töröltem a fiókom, uh nem tudom megnézni, hogy megvehető-e vagy csak licitelhető, de a kirakott kép az vmi netről leszedett dolog.
Van Buy it Now és Make Offer gomb is.
Szóval licitálni is lehet rá és azonnal is vehető a megadott áron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!