Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Forza Horizon 4 összeomlik!...

Forza Horizon 4 összeomlik! Mit lehet ezzel csinálni?

Figyelt kérdés

Kistesóm gépére töltöttem le a Fitgirl-es Forza Horizon 4 et. Mielőtt itt jönnének az okosok, én megvettem a sját gépemre az eredeti játékot. Kistesómnak nem szerettünk volna rá már költeni, ezért töltöttem le neki ezt a verziót.

Szóval az a hiba, hogy tuningolás után bejön egy szürke kép és utána egyből kilép a játékból. Valaki tud erre megoldást?

#Forza Horizon 4 #Gray Screen Error
2020. ápr. 16. 15:16
 1/1 anonim ***** válasza:

Drivereket, vcredistet és egyéb függőségeket frissíts, ha még mindig fenn áll a probléma írd ki a kérdést megint, géppel, releváns szoftverek verziószámával.

---

Én spec magasról leszarom hogy kalózkodsz, de az elég gáz hogy úgy gondolod hogy ezzel meg van magyarázva - windows game passban benne van, így 300 forint az első hónapban. Nem akarsz fizetni érte, ennyi a történet, a te dolgod, senkit nem érdekel.

2020. ápr. 16. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!