A számítógépem mindig összeomlik. Mit lehet csinálni?
Windoes 7 operációs rendszerem van. Egyszer csak fekete lesz az egész kijelző, és rá 1-2 másodpercre kijön egy kék képernyő rajta fehér szöveggel. Ezután csak reset gombbal tudom valahogy elindítani a gépemet. Rendszeresen jelenik meg, szinte használhatatlan a gépem, ez a probléma fennállása óta az interneten mindig az írja ki a chrome, hogy a manóba, a weblap betöltése nem sikerült. A Windows Update nem működik jól, azt írja ki mindig hogy "WindowsUpdate_80080005" "WindowsUpdate_dt000" hiba, a Windows ismeretlen hibát észlelt, ha új frissítést akarok vele keresni. A Microsoft Security Essentials állandóan feldob egy ablakot, hogy veszélyben a gép, mivel nem védi tovább a program a számítógépemet. (Nincs semmilyen normális vírusirtóm)
Mit tudok tenni? Kérlek próbáljatok érthetően leírni, mert hülye vagyok az informatikához, nem értem a szakkifejezéseket. Előre is köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!