Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A Mafia III tényleg olyan...

A Mafia III tényleg olyan rossz lett?

Figyelt kérdés
Nemrég kijátszottam a második részét. Az nagyon tetszett. Most gondolkodok azon, hogy megvenném a 3.részt minden kiegészítővel együtt szintén. Szerintetek azóta már kijavították a kezdetleges hibáit a játéknak?

2020. ápr. 12. 20:06
 1/4 anonim ***** válasza:

4-5 hónapja játszottam végig, nem találkoztam semmi olyan dologgal amitől a játék játszhatatlan lett volna (glitch, bug), nem rémlik az sem hogy crashelt volna. Viszont a játékmenete eléggé önismétlő, a fő küldetéseken kívül minden a 'menj egy területre - iktasd ki az ellenfél embereit és foglalt el a helyet ', és ezek ismétlődése körül forog. Az alapjátékot én 41 óra alatt játszottam ki 57/85 achievement-tel odáig, hogy a sztori után már nem volt kedvem grindolni a maradék csináld ezt-azt X alkalommal feladatokat.

Viszont én nem játszottam a többi résszel, így nincs viszonyítási alapom. Tudom, a II az kultikus játékként van emlegetve, ahhoz képest lehet kevesebb. De ott vannak a Steames reakciók erre (52% a globális értékelése)

2020. ápr. 12. 20:17
 2/4 anonim ***** válasza:
Mivel a GTA sorozat nagy rajongója vagyok, ezért nagy reményekkel próbáltam ki ezt a játékot. Pár küldetést tudtam végig vinni benne, míg totálisan rá nem untam és teljesen félretettem. Annyira érdektelen az egész, hogy az nem igaz.
2020. ápr. 12. 20:41
 3/4 anonim ***** válasza:
A sztorija ellett ba**va, mivel többnyire mások voltak a fejlesztők.
2020. ápr. 12. 20:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Már a 2. rész fejlesztését végző "legendás" csapat is meg lett siettetve ,így az a játék is úgy lett ikonikus ,hogy igazából kész sincs. Viszont a 3. rész tényleg nem lett jó a hangulat és környezet még talán oké ,de más nem feltétlen ,ráadásul optimalizálatlan. Anyagi csőd lett a cucc ,mivel tök más banda készítette. Ha minden igaz jön valami Mafia Remaster vagy Remake majd.
2020. máj. 1. 00:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!